ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Επιμελητήριο Χανίων Στηρίζει Ενεργά τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και την Τόνωση της Εξωστρέφειας σε Κρίσιμους Κλάδους και Αγορές – Στόχους.

Ενημερωτικό Πρόγραμμα Εξαγωγών:
ΗΠΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ / ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ / ΒΕΛΓΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ – ΠΟΤΑ / ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ / ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητάς του για την αποτελεσματική τόνωση της εξωστρέφειας των Χανιώτικων επιχειρήσεων, υποστηρίζει χορηγικά τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και παρέχει δωρεάν στα μέλη του τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε πρόγραμμα ενημερωτικών τηλε-ημερίδων, με αντικείμενο επιλεγμένες αγορές – στόχους του εξωτερικού. Το ενημερωτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη Β08 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 24 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου και 10 Μαρτίου, οι αρμόδιοι Εμπορικοί Ακόλουθοι των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών θα πραγματοποιήσουν παρουσίαση των Αγορών των Η.Π.Α., Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Βελγίου και Ολλανδίας, με σκοπό να υποδείξουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τους περιορισμούς που έχει δημιουργήσει η πανδημία, όπως και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των συμμετεχόντων. Οι κλάδοι που θα παρουσιαστούν είναι τα Τρόφιμα & Ποτά, τα Δομικά Υλικά και τα Φυσικά Καλλυντικά.

Για την ενίσχυση της ενημέρωσης για την αγορά των Η.Π.Α., την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί webinar με σκοπό την πληροφόρηση των ενδιαφερομένων σχετικά με τους κανονισμούς συμμόρφωσης με τον FDA (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων), τις απαιτήσεις της αγοράς των Η.Π.Α., τη νέα νομοθεσία για την ετικέτα και πολλά άλλα.

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν μέσω της πλατφόρμας https://eac-events.liveon.tech/ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκέπτονται για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, να ενεργοποιήσουν ειδοποιήσεις για τις ενότητες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, αλλά και για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές κ.α.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία τα μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τον ΣΕΚ στο τηλ. 2810-343458 και ψηφιακά στο email: info@crete-exporters.com.

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα:

Agenda