ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Επιμελητηρίου Χανίων για την Απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου, Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Μετά τη χθεσινή πρόωρη απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου, Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η επιχειρηματική και επιμελητηριακή κοινότητα της χώρας στερούνται μια σημαντική προσωπικότητα, η οποία δραστηριοποιήθηκε δυναμικά σε πολυεπίπεδους πολιτικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες.

Με επιχειρηματική δράση από την ηλικία των 21 ετών και έμπρακτη στήριξη στην πρόοδο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην αναμόρφωση της Τεχνικής Εκπαίδευσης, προωθώντας δυναμικά τη σύνδεσή της με την Παραγωγή.

Η συνεπής του παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά από το 1997, σε συνδυασμό με την ίδρυση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Σ.Επ.Δ.Α.), ανδεικνύουν την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη του τόπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χανίων εκφράζει στους οικείους του Ανδιανού Μιχάλαρου και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά τα θερμά συλλυπητήρια της Επιχειρηματικής Κοινότητας των Χανίων.