ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για τα προβλήματα του συλλόγου εστίασης Ν. Χανίων | Συζήτησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ και μέλη του ΔΣ με εκπροσώπους του συλλόγου.

Τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να συμβάλλει το Επιμελητήριο στα προβλήματα του συλλόγου εστίασης Ν. Χανίων τα οποία “διογκώθηκαν” τον τελευταίο καιρό λόγω του κορονοϊου συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε την Δευτέρα 4 Μαίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων και μέλη του Δ.Σ. του φορέα με εκπροσώπους του συλλόγου εστίασης.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα , ενώ συμφωνήθηκαν από κοινού οι ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο σύλλογος εστίασης ως προς τα μέλη του αλλά και ως προς την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, καθώς ο κλάδος της εστίασης έχει πληγεί στο μέγιστο από τον COVID – 19.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του ΕΒΕΧ, ο Α’ αντιπρόεδρος Σταύρος Χατζηδημητρίου, το μέλος του ΔΣ Σπύρος Παπακαστρίσιος ενώ από τον σύλλογο εστίασης  ο πρόεδρος Βασίλης Οικονομάκος και ο ταμίας  Φραγκίσκος Λαγωνικάκης.