ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στον παραγωγικό ιστό του τόπου μας | Συμμετοχή προέδρου ΕΒΕΧ σε τηλεδιάσκεψη.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Πλατανιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου τηλεδιάσκεψη με παραγωγικούς φορείς.
Ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης επεσήμανε πως ο δήμος πέρα από τις δράσεις που έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα στους τομείς της πρόνοιας και αλληλεγγύης προτίθεται να λάβει μέτρα ελάφρυνσης τελών, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της πολιτείας.
Όλοι οι συμμετέχοντες της τηλεδιάσκεψης τοποθετήθηκαν υπέρ των συμφερόντων του δήμου Πλατανιά ενώ ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Αντώνης Ροκάκης, τόνισε την ιδιαιτερότητα του δήμου λόγω του τουριστικού του χαρακτήρα, και ζήτησε από το δήμαρχο την ελάφρυνση αλλά και την ενίσχυση όλων των επιχειρήσεων του Δήμου του καθώς όπως είπε “περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι και σε συνεχή επικοινωνία για να βρούμε τρόπους για την αντιμετώπιση της οικονομική κρίσης που βιώνουν όλες οι επιχειρήσεις του τόπου και ιδιαίτερα οι μικρομεσσαίες, τις οποίες οφείλουμε να τις στηρίξουμε στο μέγιστο”.
Ο κ. Ροκάκης δεσμεύτηκε  ότι θα είναι παρών σε οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης – στήριξης που θα του ζητηθεί προς την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου οι επιχειρήσεις του δήμου Πλατανιά να μείνουν «ζωντανές».