ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για την επαναλειτουργία των οικονομικών δραστηριοτήτων | Δήλωση προέδρου Επιμελητηρίου, Αντώνη Ροκάκη.

“Ένα ευρύ φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας των Χανίων τέθηκε από σήμερα σε λειτουργία μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού” τονίζει σε δήλωση του για την επαναλειτουργία των οικονομικών δραστηριοτήτων ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Α. Ροκάκης. Είναι πολύ σημαντικό, αναφέρει, να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους κανονισμούς υγιεινής και ασφαλείας και ν’ αποδείξουμε στην πράξη την ατομική και τη συλλογική μας ευθύνη.
Για να διασφαλίσουμε ότι η κατάσταση θα παραμείνει διαχειρίσιμη, τα βήματα μας θα πρέπει να είναι αργά και σταθερά. Επαγγελματίες και πολίτες θα πρέπει να λειτουργήσουμε συνεργατικά.
Ας οπλιστούμε, καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Ροκάκης, με υπομονή και επιμονή καθώς η πανδημία δεν τελείωσε ακόμη. Σχεδιάζουμε τους στόχους μας και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα”.

Δείτε παρακάτω τις διευκρινίσεις για τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας στο στάδιο της επανέναρξης λειτουργίας των επιχειρήσεων που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή:

Οικονομικές Δραστηριότηες που επαναλειτουργούν από τις 4 Μαίου Διευκρινήσεις.