ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα». Σεμινάριο επιχειρηματικότητας από το ΕΕΔΕΓΕ με την στήριξη του Επιμελητηρίου Χανίων.

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) προχωρεί σε επανάληψη του διαδικτυακού σεμιναρίου για την επιχειρηματικότητα, την επόμενη μέρα μετά την πανδημία.

Το επαναληπτικό σεμινάριο προσφέρει δωρεάν το ΕΕΔΕΓΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης στελεχών RESPONSE, με θέμα: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα».

«Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρώτο σεμινάριο. Διοργανώνουμε, λοιπόν και δεύτερο. Στόχος μας ν’ αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα ακόμα και σε πρωτόγνωρες συνθήκες όπως της πανδημίας. Η τεχνολογία μας δίνει πολλές ευκαιρίες επικοινωνίας και είναι μια πρόκληση που δεν την αφήνουμε αναξιοποίητη», δηλώνει η Αναπληρωτής Οικονομική Επόπτης του ΕΕΔΕΓΕ και Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων, Δημοτική Σύμβουλος  Δήμου Πλατανιά, Ασπασία Λουπάκη.

Στο πλαίσιο αυτό οργανώνεται η επαναληπτική διεξαγωγή του δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου (WEBINAR) με θέμα: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30/4/2020 και ώρα 16.00-17.30.

Πληροφορίες για το διαδικτυακό σεμινάριο

Στόχος είναι να αναγνωρίσουμε τις προκλήσεις δέσμευσης σε σχέση με τις ομάδες μας, πώς θα τους/τις καθοδηγήσουμε θετικά και από απόσταση και πώς θα προσαρμόσουμε την επικοινωνία μας στις ανάγκες καθενός σε αυτές τις μοναδικές συνθήκες.

Θα γίνει την Πέμπτη 30/4/2020, ώρα 16.00-17.30 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Διάρκεια: 90 λεπτά. Εισηγητές: Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Παναγιώτης Κυζιρίδης

Δήλωση ενδιαφέροντος έως και 27/4/20

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο k.tsetsika@response.gr, με κοινοποίηση στο info@eedege.gr, τα πλήρη στοιχεία σας: Εmail σύνδεσης, Όνομα, Επίθετο, Επιμελητήριο, Επάγγελμα, Κινητό τηλέφωνο.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες. Εφόσον κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα λάβετε ηλεκτρονική πρόσκληση στο email σας με link (ηλεκτρονικό σύνδεσμο στο Zoom) για να συμμετέχετε στις 30/4/2020 και ώρα 16.00-17.30.  Σας περιμένουμε σε ένα διαδραστικό σεμινάριο με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.