ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο | Για τις προοπτικές εξαγωγών στο Μπαχρέιν.

Εν όψει της διεθνούς εκθέσεως του Μπαχρέιν τον Μάρτιο του 2020 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου στο ΕΒΕΧ ενημερωτική εκδήλωση για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν εκθέτες.

Τους παρευρισκόμενους ενημέρωσαν ο υπεύθυνος marketing της Terra Creta Μανώλης Καρμπαδάκης , της πρώτης ελληνικής εταιρείας που συμμετείχε πριν από έξι χρόνια στην έκθεση και ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Δημήτρης Μουντάκης. «Το ΕΒΕΧ συμμετείχε το 2018 στην έκθεση είπε ο κ. Μουντάκης και αυτοί που πληρούν τις προυποθέσεις για να μπουν στην αγορά του Μπαχρέιν έχουν μια πολύ καλή πιθανότητα να έχουν καλό κέρδος.Η μεγάλη ελληνική κοινότητα που ζει εκεί συμπλήρωσε ο ίδιος, ξέρει και ζητά τα ελληνικά προϊόντα».

Με την σειρά του ο κ. Καρμπαδάκης της Terra Creta αναφέρθηκε στην εμπειρία της χανιώτικης εταιρείας με την αγορά του Μπαχρέιν επισημαίνοντας ότι η εταιρεία από την περιοχή του Κολυμπαρίου σήμερα διατηρεί παγιωμένες συνεργασίες με την αγορά της χώρας και άλλες τοπικές εταιρείες.