ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από τον Enterprise Greece | Επιχειρηματικές αποστολές σε Σιγκαπούρη και Σεούλ | Το ΕΒΕΧ ζητά από τα μέλη του εκδήλωση ενδιαφέροντος.

O Οργανισμός Enterprise Greece σε συνέχεια της δράσης του για την ενίσχυση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών στις αγορές της Ν. Κορέας και Σιγκαπούρης προγραμματίζει επιχειρηματική αποστολή στη Σεούλ και τη Σιγκαπούρη για τις 16 με 22 Νοεμβρίου του 2019.

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή και την στήριξη των Χανιωτών Επιχειρηματιών, καλεί τα μέλη του  να δηλώσουν συμμετοχή στην διοργάνωση.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τα γραφεία Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Σεούλ & Σιγκαπούρης, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Νοτίου Κορέας (KCCI) και το Singapore Business Federation (SBF) στη Σιγκαπούρη.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα ακόλουθα προϊόντα:

Κορέα: Ελαιόλαδο, Μέλι, Κονσέρβες Φρούτων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Εμφιαλωμένο Νερό, Μπύρα, Αφεψήματα και Superfoods.

Σιγκαπούρη: Κατεψυγμένα ψάρια, φρούτα και λαχανικά, Gourmet γαλακτοκομικά και τυριά, Ελαιόλαδο και ελιές, Γλυκά του κουταλιού, Μαρμελάδες, Ενεργειακές μπάρες, Κονσερβοποιημένος χυμός ντομάτας, Προϊόντα Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, ελληνικά Βότανα, Αφεψήματα.

Για την συμμετοχή  τους στην επιχειρηματική αποστολή οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει  να αποστείλουν συμπληρωμένη έως τις 10 Οκτωβρίου 2019, την αίτηση συμμετοχής, επισυνάπτοντας το εταιρικό τους προφίλ στα Αγγλικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων ανά εταιρεία ανέρχεται σε 300 ευρώ πλέον Φ.Π.Α για συμμετοχή σε μία ή δύο χώρες  (Σεούλ, Σιγκαπούρη).

Το κόστος μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνει τους συμμετέχοντες, όπως επίσης και η διαδικασία έκδοσης visa.

Μέχρι και της 25 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει γίνει η εξόφληση του ποσού συμμετοχής 300€ πλέον ΦΠΑ, ήτοι 372€. Η καταβολή του  ποσού θα γίνει ηλεκτρονικά σε κωδικό που θα σταλεί στον κάθε έναν από τους συμμετέχοντες εφόσον επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

 

Στοιχεία επιχείρησης:

Επωνυμία:

ΑΦΜ:

Διεύθυνση:

Προϊόν:

Υπ. Επικοιν:

Τηλ:

Κιν:

e-mail:

www….

Εφόσον το παρόν επιστραφεί στις αναγραφόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις e-mail:  epimel@chania-cci.gr υπόψιν κ. Τσιμρικίδη με συμπληρωμένα τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία, αυτό αποτελεί εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Χανίων τηλ: 28210-52329.