ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στην έκθεση «Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας» .

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή και την στήριξη των Χανιωτών Επιχειρηματιών, καλεί τα μέλη του  να δηλώσουν  συμμετοχή στην έκθεση «Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,  που διοργανώνουν από τον Οκτώβριο 2019  το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου».

Μία σημαντική και καινοτόμα πρωτοβουλία του Δικτύου Γυναικών επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) που είναι αστική ε/α των Επιμελητηρίων, αποτελεί η δημιουργία ενός ειδικού χώρου μέσα στην μουσειακή έκθεση «Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας». Στο χώρο αυτό, κάθε δεκαπέντε μέρες θα εγκαινιάζεται και θα προβάλλεται διαφορετική περιοχή της χώρας.

Σε συνεργασία με τα περιφερειακά Επιμελητήρια, θα επιλεγούν και θα παρουσιαστούν τοπικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μόδας, μέσα από σύγχρονες δημιουργίες υψηλής αισθητικής με σημείο αναφοράς και έμπνευσης τον ελληνικό πολιτισμό.

Ειδικότερα αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει δημιουργούς

  • Ένδυσης
  • υπόδησης
  • κοσμήματος
  • αξεσουάρ ενδύσεις
  • φο μπιζού

Εφόσον το παρόν επιστραφεί στις αναγραφόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις e-mail:  epimel@chania-cci.gr ή epixeirin@chania-cci.gr με συμπληρωμένα τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία, αυτό αποτελεί εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή.

Στοιχεία επιχείρησης

Επωνυμία:

ΑΦΜ:

Διεύθυνση:

Προϊόν:

Υπ. Επικοιν:

Τηλ:

Κιν:

email:

www….

Περίπτερο Τμ.:

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα τηλέφωνα 28210-52329  (εσωτ 4) καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.