ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Επιμελητήριο Χανίων επισκεφτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη | Α.Ροκάκης: «Από Δευτέρα ψηλά στην ατζέντα της Ντόρας η ανάπτυξη της Κρήτης».

Την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχτηκε στο γραφείο του μαζί με μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης.

Τη φιλοεπενδυτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ανέδειξε κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο γεγονός της ανάπτυξης, η οποία από ζητούμενο για τον τόπο οφείλει να γίνει δεδομένο.

Μεταξύ άλλων, αμφότεροι αναφέρθηκαν σε ζητήματα που άπτονται του Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων (ΕΠΙΧΕΙΠΑ), την ίδρυση Επιτροπής Τουρισμού με τη συμβολή και συμμετοχή όλων των αναπτυξιακών φορέων του νομού, αλλά και την εξωστρέφεια του επιχειρείν κυρίως σε αγορές της Ευρώπης και του Δυτικού κόσμου γενικότερα μέσα από ένα κεντρικό στρατηγικό πλάνο.

Ο κ. Ροκάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, τόσο για την πολιτική πρόθεση της κας Μπακογιάννη και της Νέας Δημοκρατίας προς μια αναπτυξιακή κατεύθυνση των πραγμάτων, όσο και για το γεγονός ότι «από Δευτέρα ξέρουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει ψηλά στην ατζέντα της την ανάπτυξη της Κρήτης και ιδιαίτερα των Χανίων», όπως τόνισε ο Πρόεδρος.