ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ζητά το ΕΒΕΧ.

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 84η διοργάνωσή της, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου του 2019, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.  Το Επιμελητήριο Χανίων θα συμμετάσχει  με δικό του περίπτερο στον ειδικό χώρο των Επιμελητηρίων που έχει οριστεί από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο θα επιχορηγήσει την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο κεντρικό περίπτερο του ενώ να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο περίπτερο του ΕΒΕΧ, δεν είναι μεταβιβάσιμη.  Τα επιμέρους περίπτερα θα είναι από 4 έως 7 τμ.. Οι επιχειρήσεις  που δεν θα συμμετάσχουν με ανεξάρτητο περίπτερο,  θα μπορούν να συμμετάσχουν στο περίπτερο του ΕΒΕΧ, κατά προτεραιότητα

Προϋπόθεση επιχορήγησης κάθε μέλους  είναι η ταμειακή του ενημερότητα. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 01/8 /2019 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Οριστικοποιώντας το ενδιαφέρον της, κάθε επιχείρηση αποδέχεται το κόστος συμμετοχής το ύψος του οποίου ανέρχεται στα 50€/τμ. +ΦΠΑ με  δομή και βασικό εξοπλισμό, σε προνομιακή θέση.

Εφόσον το παρόν επιστραφεί στις αναγραφόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις με συμπληρωμένα τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία, αυτό αποτελεί εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή.

Στοιχεία επιχείρησης

Επωνυμία:

ΑΦΜ:

Διεύθυνση:

Προϊόν:

Υπ. Επικοιν:

Τηλ:

Κιν:

email:

www….

Περίπτερο Τμ.:

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα τηλέφωνα 28210-52329  (εσωτ 4) καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.

Με εκτίμηση

 Ο Πρόεδρος

Αντώνης Ροκάκης