ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της ΕΕΔΕΓΕ | Στη νέα Δ.Ε. του δικτύου το μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΧ Ασπασία Λουπάκη.

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκαν προχθές οι εκλογές του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Ελλάδος έφθασαν από όλες τις περιφέρειες για να τιμήσουν με την ψήφο τους τις υποψήφιες και να αναδείξουν τη νέα Διοίκηση που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Δικτύου. Τη Συνέλευση χαιρέτισαν οι κυρίες  της αποχωρούσης Διοικητικής Επιτροπής εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές τους για την νέα πορεία του Δικτύου και τις συμβούλους που θα αναδείξει η εκλογική διαδικασία.

Η Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Σοφία Οικονομάκου, παραδίδει τη σκυτάλη μετά μια σχεδόν εικοσαετία στο τιμόνι του Δικτύου. Όπως δήλωσε, «είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη, από τη συμμετοχή των συμβούλων από τα Επιμελητήρια της Ελλάδας και τον ενθουσιασμό με τον οποίο πλαισίωσαν το Δίκτυο. Νέες και επιτυχημένες επιχειρηματίες, θα προσθέσουν τη δυναμική τους και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας μέσα από τα Επιμελητήρια που εκπροσωπούν».

Οι διαδικασίες εξελίχτηκαν υποδειγματικά, ξεκινώντας από την παρουσίαση των υποψηφίων και ολοκληρώθηκαν με την ψηφοφορία και ανάδειξη των εννέα που θα αποτελέσουν τα μέλη της νέας Διοικούσης Επιτροπής. Οι αναδειχθείσες σύμβουλοι αλφαβητικά είναι:

  • Αλεξιάδου Πολύμνια, ΒΕΘ
  • Βελώνη Σταματίνα, Επιμελητήριο Πιερίας
  • Εφραίμογλου-Κουνενάκη Σοφία, ΕΒΕΑ
  • Λουπάκη Ασπασία, Επιμελητήριο Χανίων
  • Μαλαφούρη Νικολέτα, Επιμελητήριο Ζακύνθου
  • Μανώλα Αναστασία, Επιμελητήριο Ρεθύμνης
  • Τζίκα Καλλιόπη, Επιμελητήριο Λαρίσης
  • Τσιαπάρα Ελένη, Επιμελητήριο Σερρών
  • Φυτέα Χριστίνα , ΕΕΑ

Η Δ.Ε. του ΕΒΕΧ

Το ΔΣ και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου κ. Ασπασία Λουπάκη για την εκλογή της στο ΔΣ του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ).

Ταυτόχρονα εύχονται καλή και εποικοδομητική θητεία στη νέα διοίκηση.

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα έχει σημειώσει άλματα προόδου, έχει να επιδείξει μια σταθερά ανοδική πορεία, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πολλά στο εθνικό, αλλά και τοπικό επιχειρείν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Ροκάκης, έχει εκφράσει και δημόσια την επιθυμία του η γυναικεία επιχειρηματικότητα στα Χανιά να υποστηριχθεί και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, καθώς ο δρόμος του γυναικείου επιχειρείν μπορεί να φέρει νέα καρποφόρα αποτελέσματα στην τοπική οικονομία.