ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Startups. Από την ιδέα στην Παγκόσμια Αγορά» ο τίτλος βιβλίου του Λευτέρη Παπαγεωργίου που θα παρουσιαστεί στα Χανιά.

Oι Εκδόσεις Φερενίκη και το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης συνδιοργανώνουν με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Χανίων, την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Λευτέρη Παπαγεωργίου:

«Startups. Από την ιδέα στην Παγκόσμια Αγορά», που θα πραγματοποιηθεί στo Καφέ “Κήπος” το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στις 18:30.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης, Παντελής Πετσετάκης και ο Επιμελητής του TEDxChania, Μανώλης Παπαδάκης.

To βιβλίο αναφέρεται στα κοινά λάθη, που γίνονται σε κάθε νέα επιχείρηση αλλά και στους κανόνες, που αν ακολουθηθούν, μπορεί να αποτρέψουν πολλά από αυτά.

Μέσα από συνεντεύξεις με επιτυχημένους επιχειρηματίες, αφηγήσεις πραγματικών καταστάσεων και ιστορίες του διεθνούς επιχειρηματικού γίγνεσθαι, ο αναγνώστης παίρνει με εύκολο και εύληπτο τρόπο την πληροφορία, που χρειάζεται κάποιος, για να ξεκινήσει μια επιχείρηση.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου είναι Πολιτικός Μηχανικός και CEO της Entranet με έδρες την Ελλάδα, την Florida των ΗΠΑ και το Λονδίνο.

Είναι ο σχεδιαστής του «έξυπνου σπιτιού του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους», που βραβεύτηκε από το πρόγραμμα της ΕΕ: «Wider, the smart home for the elderly».

Κάτω από την καθοδήγησή του, η Entranet έχει βραβευθεί ως Εθνική Πρωταθλήτρια Καινοτομίας 2014-2015, από τα European Business Awards και, επιπλέον, έχει παραλάβει και τη Σφραγίδα Αριστείας από την Κομισιόν για την έρευνά της.

Είναι καταγεγραμμένος στο Μητρώο Ελλήνων Εφευρετών και κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες γύρω από το «έξυπνο σπίτι».

Έχει ιδρύσει 17 εταιρίες σε 5 χώρες  μέχρι σήμερα. Έχει πουλήσει τις 8.

Περισσότερες πληροφορίες:

Λευτέρης Παπαγεωργίου

Τ: 6977296929

Email: papageorgiou@entranet.gr

Eκδόσεις Φερενίκη

Τ: 210 72 20 043 – 210 72 20 420

Email: ferenikipublications@gmail.com