ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΕΒΕΧ ζητά συμμετοχές για την έκθεση «TUTTO FOOD».

Tο Επιμελητήριο Χανίων διοργανώνει συμμετοχή σε συλλογικό περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών TUTTO FOOD   που θα γίνει από 6 έως 9 Μαΐου στο Μιλάνο εφόσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.

Τα προϊόντα και το ενημερωτικό υλικό των Χανιώτικων Επιχειρήσεων θα φιλοξενηθούν σε ομαδικό περίπτερο 20τμ.

Το μεγαλύτερο μέρος από το συνολικό κόστος της αποστολής θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Χανίων, ενώ κάθε Επιχείρηση θα καταβάλει το Registration  Fee 255€ +ΦΠΑ και  μικρή οικονομική συμμετοχή για το περίπτερο, το οποίο στο σύνολο δεν θα υπερβαίνει τα 1.000€

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι Παρασκευή 22 Μαρτίου  2019

Οι Επιχειρήσεις που αποδέχονται το προαναφερθέν κόστος συμμετοχής παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που συνοδεύει την επιστολή και να στείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στο  e-mail:  epimel@chania-cci.gr ή epixeirin@chania-cci.gr

Οριστικοποιώντας το ενδιαφέρον της, εφόσον το παρόν επιστραφεί στις αναγραφόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις με συμπληρωμένα τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στοιχεία Επιχείρησης

 

Επωνυμία:

ΑΦΜ:

Διεύθυνση:

Προϊόν:

Υπ. Επικοιν:

Τηλ:

Κιν:

email:

www :

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα τηλέφωνα 28210-52329 εσωτ. 4 καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.