ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΕΒΕΧ ζητά συμμετοχές για την “TIPICITA Festival 2019” | ΦΕΡΜΟ ΙΤΑΛΙΑΣ 9-11 Μαρτίου.

Από τις 9 ως τις 11 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Φέρμο της Ιταλίας το Φεστιβάλ γαστρονομίας και τουρισμού της Tipicita. Κάθε χρόνο οι διοργανωτές του φεστιβάλ, επιλέγουν και προσκαλούν έναν δήμο από άλλη χώρα και την διοργάνωση του 2019, η πρόσκληση αφορούσε τον Δήμο του Πλατανιά.

Ο Δήμος με την σειρά του απευθύνθηκε στο Επιμελητήριο Χανίων ζητώντας του να συμμετάσχει στην αποστολή, και αυτό αποδεχόμενο την πρόσκληση διοργανώνει ενέργειες για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Εντός του χώρου που έχει παραχωρηθεί από τους διοργανωτές για τη Χανιώτικη αποστολή, θα κατασκευαστεί ειδικός χώρος ώστε να γίνει παρουσίαση των τοπικών προϊόντων.

Έχει ζητηθεί επίσης από τους διοργανωτές να ετοιμάσουν συναντήσεις B2B με τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να παρευρεθούν. Να επισημανθεί ότι την ευθύνη για τις συναντήσεις την έχουν αποκλειστικά οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν ΜΟΝΟ με τα έξοδα μετάβασης διαμονής και διατροφής τους.

Το Επιμελητήριο, καλεί τις Χανιώτικες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας τα  ” Στοιχεία Επιχείρησης” ηλεκτρονικά στο epimel@chania-cci.gr έως την Παρασκευή 25/1/2019.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερες.

Η αποστολή των “Στοιχείων της Επιχείρησης” αποτελεί δέσμευση της κάθε επιχείρησης ότι θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ.

Στοιχεία επιχείρησης:

Επωνυμία:

ΑΦΜ:

Διεύθυνση:

Προϊόν:

Υπ. Επικοιν:

Τηλ:

Κιν:

e-mail:

www….

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Κοτσάκη στα τηλέφωνα 28210-52329  καθημερινά 09:00-15:00 μ.μ.

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Ροκάκης