ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γενική Συνέλευση Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών | Το ΕΒΕΧ εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ Ασπασία Λουπάκη.

Σε ευχάριστο συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Αθήνα η Β’ Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Οι εκπρόσωποι των Ελληνικών Επιμελητηρίων ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στη Γενική τους Συνέλευση και να πάρουν αποφάσεις για τις δράσεις της νέας χρονιάς. Ο ενθουσιασμός τους, τα μηνύματα που  έφεραν από τα Επιμελητήριά τους, οι δράσεις που προγραμματίζουν και οι εισηγήσεις τους απέδειξαν ότι ανοίγει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο για το Δίκτυο και την πορεία που θα διαγράψει στο χώρο της επιχειρηματικότητας των γυναικών.

Την έναρξη της Συνέλευσης σηματοδότησε η  παρουσία εκπροσώπου της Υφυπουργού Ισότητας, κ. Χρυσοβελώνη, ο οποίος ανέλυσε στις παριστάμενες το νέο, υπό κατάθεση, Νομοσχέδιο περί ισότητας, για το οποίο ήταν ήδη ενήμερες, δεδομένου ότι τους το είχε προωθήσει η Πρόεδρος του Δικτύου κ. Σοφία Οικονομάκου, η οποία είχε ενημερωθεί σχετικά από την κ. Υφυπουργό. Πολλές κυρίες τοποθετήθηκαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, εκφράζοντας, στο σύνολό τους την ικανοποίησή τους για την δημιουργία Υφυπουργείου Ισότητας, το οποίο ελπίζουν ότι θα καταστεί σημείο αναφοράς για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν το επιχειρείν των γυναικών.
Το Επιμελητήριο Χανίων εκπροσώπησε στη συνέλευση το μέλος του ΔΣ κ. Ασπασία Λουπάκη.