ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Επιμελητήριο Χανίων | Σύσκεψη για την Διασύνδεση Αγροδιατροφής-Τουρισμού-Βιομηχανίας.

Σε θετικό κλίμα εξελίχθηκε η σύσκεψη με θέμα «Διασύνδεση Αγροδιατροφής-Τουρισμού-Βιομηχανίας» που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Χανίων παρουσία του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας κ. Ευστράτιου Ζαφείρη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και μεταξύ άλλων οι κ.κ. Αντώνης Παπαδεράκης π. Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Αλέξανδρος Στεφανάκης Αντιπρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν την διασύνδεση της τοπικής παραγωγής με τον τουρισμό, την ανάδειξη και προώθηση της κρητικής διατροφής και κουζίνας, το βιομηχανικό και βιοτεχνικό προϊόν των Χανίων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κόστος της μεταφοράς των προϊόντων από και προς τα Χανιά, το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Κλείνοντας  την συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  κ. Αντώνης Ροκάκης ζήτησε από τους συμμετέχοντες να ανανεώσουν το «ραντεβού για το κρητικό προϊόν» όπωςείπε  χαρακτηριστικά, με την παρουσία όλων των φορέων, ώστε να παρθούν αποφάσεις που θα είναι ικανές να οδηγήσουν τα Χανιά στη θετική αλλαγή σελίδας.