ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δηλώσεις συμμετοχής στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Αξιότιμοι Κύριοι,

Το Τμήμα Εξαγωγών & Εξωστρέφειας του Επιμελητήριου Χανίων προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση  των προγραμματισμένων Δράσεων για το οικονομικό έτος 2017, έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των χανιώτικων προϊόντων και τη στήριξη των Χανιωτών επιχειρηματιών. Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ,ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις μέλη ότι το Επιμελητήριο Χανίων διοργανώνει συμμετοχή με  συλλογικό  περίπτερο 75τμ. στην 

82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  (ΔΕΘ)  –   9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 17€ / τμ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την ενοικίαση του περιπτέρου και εξοπλισμού. Το κόστος αποστολής των προϊόντων καθώς και ειδικές προσθήκες (ψυγεία, φούρνοι, κλπ ) επιβαρύνουν την επιχείρηση. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι 30 Ιουνίου  2017.

Οι Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τοΓραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στο 28210-52329, καθημερινά 10:00-13:00 (κ.Ματαλιωτάκη)προκειμένου να τους αποσταλούν οι φόρμες αιτήσεων συμμετοχής τους οι οποίες θα  διαβιβαστούν στην ΚΕΕ.

Με τιμή,

Για το Επιμελητήριο Χανίων

Ιωάννης Μαργαρώνης

Πρόεδρος