ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mε το Chania Values του Επιμελητηρίου | Οκτώ (8) Χανιώτικες επιχειρήσεις στην “Tutto food”

 

Στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «TUTTO FOOD» που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας από  τις 8-11 Μαΐου συμμετείχε το Επιμελητήριο Χανίων μέσω του δικτύου των χανιώτικων εξαγωγικών επιχειρήσεων Chania Values. Η αποστολή στην έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του συνδέσμου Ελλήνων Εξαγωγέων «ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ» , ενώ στο ελληνικό περίπτερο συμμετείχαν επιχειρήσεις από διάφορες περιοχές της χώρας. Το Επιμελητήριο Χανίων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Δ.Ε. του φορέα Γιάννης Μαργαρώνης και ο διευθυντής της ΕΤΑΝ Κώστας Λεδάκης.

Την ελληνική αποστολή του Chania Values πλαισίωσαν  οι ακόλουθες τοπικές επιχειρήσεις:

TERRA CRETΑ AE (ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ)

ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΚΤΑΡ ΕΠΕ (ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ – ΞΥΔΙ)

ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ Π. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ)

ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΚΕ (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ)

Θ. &Ι. ΚΛΑΠΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΟΕ (ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ)

Α ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ – Ν. ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΟΕ (ΚΡΗΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΝΗ-ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ – ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ)

AVOEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ)

Το περίπτερο του Chania Values στο οποίο είχαν εκτεθεί  τα προϊόντα των τοπικών επιχειρήσεων είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και  η πλειοψηφία των επισκεπτών έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητα τους.  Στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώθηκαν πολλά events & happenings μεταξύ των οποίων γευσιγνωσία προϊόντων, φαγητών και ποτών από τις επιχειρήσεις των χωρών που συμμετείχαν, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της έκθεσης έγιναν και  πολλές Β2Β συναντήσεις με έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Επισημαίνεται ότι η TUTTO FOOD είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που διοργανώνεται στην Ιταλία και είναι μία από τις δυναμικά ανερχόμενες εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έκθεση παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο π. πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ.Μπαράκ Ομπάμα.

2

3 4 5 6