Το Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για προβολή των τοπικών προϊόντων και στήριξη των χανιώτικων επιχειρήσεων διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία OECON GROUP ενημερωτική ημερίδα με θέμα :
«Ιαπωνική Αγορά – Προϋποθέσεις διείσδυσης»
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα τα βήματα της στρατηγικής (pre sales, sales, ordering + cross selling) και οι εφαρμοσμένες διαδικασίες για διείσδυση στην αγορά της Ιαπωνίας. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της επιχειρηματικής αποστολής που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Απρίλιο του 2016 στην έκθεση Wine & Gourmet Japan με το περίπτερο Made in Greece.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος).
Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.
Στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.
Ματαλιωτάκη Κωνσταντίνα
E:epixeirin@chania-cci.gr T: 28210 52329