ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον εξοπλισμό ασθενοφόρου για το Μαντούδι Ευβοίας | Οι δωρεές από το κρητικό περίπτερο της γιορτής ψωμιού στις Βρυξέλλες

Ευχαριστήρια επιστολή στο Επιμελητήριο Χανίων και τους επιχειρηματίες μέλη του απέστειλε η εκπρόσωπος της καμπάνιας Solidarite Medicale avec la Grece κ. Μαρία Γκουρνή. Το ευχαριστήριο αφορά τις δωρεές που συγκεντρώθηκαν στο ελληνικό περίπτερο κατά την διάρκεια της γιορτής ψωμιού στις Βρυξέλλες για την ενίσχυση αναγκών στον τομέα υγείας στην Ελλάδα. Αναλυτικά στην επιστολή της η κ. Γκουρνή αναφέρει:

«Αγαπητοί επιχειρηματίες και μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων,
Το Σάββατο 28 Μαΐου ημέρα που το Επιμελητήριο Χανίων συμμετείχε στη Γιορτή του Ψωμιού στην πλατεία Σούμαν προσκεκλημένο από το A Discovering Network asbl, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στην Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την καμπάνια υποστήριξης Campagne Solidarite Medical avec la Grece. Η καμπάνια-εκστρατεία σκοπό έχει μέσω των γιατρών των νοσοκομείων Saint-Pierre, Erasme και του ULB να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να συγκεντρωθούν χρήματα για τρία διαφορετικά σχέδια δράσης που θα καλύψουν ανάγκες στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα.
Σας ευχαριστούμε θερμά που μέσω της αντιπροσώπου σας είχατε την ευγενή καλοσύνη να συγκεντρώσετε σημαντικό ποσό από δωρεές πολιτών που πέρασαν από το stand της Ελλάδας στη Γιορτή του Ψωμιού σαν αντάλλαγμα για την αγορά κάποιων συσκευασμένων προϊόντων. Το παραπάνω ποσό θα χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα μεταφερθεί από τις Βρυξέλλες στο Μαντούδι Εύβοιας για να πραγματοποιούνται ιατρικές εξετάσεις.»