ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνέντευξη προέδρου ΕΒΕΧ | «Το Επιμελητήριο βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματία και τις χανιώτικες επιχειρήσεις, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και σχεδιάζοντας το μέλλον»

Ένα μεγάλο αναπτυξιακό συνέδριο διοργανώνει εντός του 2016 στο Επιμελητήριο Χανίων με τη συμμετοχή και τη βοήθεια όλων τον τοπικών φορέων ενώ παράλληλα με τη δικτύωση του ΕΒΕΧ σε ευρωπαϊκό, πανελλήνιο και περιφερειακό επίπεδο ο φορέας είναι πλέον ο επικεφαλής εταίρος ανάπτυξης της Χανιώτικης οικονομίας. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων σήμερα ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης κατά τη διάρκεια παρουσίασης στα τοπικά ΜΜΕ του απολογισμού δράσης της Διοικητικής Επιτροπής για το 2015.
Το Επιμελητήριο είπε ο κ. Μαργαρώνης είναι πλέον ένας σύγχρονος φορέας ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα του Επιμελητηρίου σε οικονομικό επίπεδο, το οποίο και επιτύχαμε.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις μέλη μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο ενώ η συνεργασία μας με την Περιφέρεια, Αντιπεριφέρεια Χανίων, ΤΕΕ, ΟΕΕ, Δήμους, Πολυτεχνείο, ΤΕΙ, ΜΑΙΧ, Ένωση ξενοδόχων και πολλούς άλλους φορείς και συλλόγους, αποδίδει τους καλύτερους καρπούς για την έλευση εσόδων, επενδύσεων, διατήρησης υφιστάμενων επιχειρήσεων και ανάδειξης νέων καινοτομικών προτάσεων.
Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Μαργαρώνης, καταθέτουμε συνεχώς αναπτυξιακές προτάσεις στην εκάστοτε κυβέρνηση, και όλα αυτά θα αναδειχθούν στο μεγάλο αναπτυξιακό συνέδριο που θα πραγματοποιήσουμε εντός του 2016.
Επίσης, υπογράμμισε, αγωνιζόμαστε κάνοντας προτάσεις για το φορολογικό, ασφαλιστικό και το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων διεκδικώντας, την βιωσιμότητα τους, την δίκαιη κατανομή των φόρων, τον σεβασμό της εκάστοτε κυβέρνησης στην επιχειρηματικότητα με στόχο, να σταματήσουμε να είμαστε «τα ισοδύναμα» για κάθε έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού.

Σημείωση: Για να κατεβάσετε τον Απολογισμό δράσης ΕΒΕΧ 2015 πατήστε εδώ.