ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Στηρίξτε τις τοπικές επιχειρήσεις» | Το μήνυμα των τηλεοπτικών spot του ΕΒΕΧ

Δύο τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ του Επιμελητηρίου Χανίων για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Ιανουαρίου στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης.
Τα σποτ φέρουν τις υπογραφές του Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και του επίσης Χανιώτη σεναριογράφου, Παναγιώτη Παπουτσάκη. Όπως δήλωσε ο κ. Μαργαρώνης «με τα σποτάκια θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και της χανιώτικης οικονομίας. Η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας, πολλές φορές δεν ακούγεται ή δεν λέγεται όσο πρέπει. Οι επιχειρήσεις διαθέτουν κοινωνικό πρόσωπο και αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί από τους καταναλωτές.»

Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης με τη σειρά του είπε, ότι «οδηγός μας για τα δύο αυτά τηλεοπτικά σποτ ήταν να μπορέσουμε να αγγίξουμε το συναίσθημα και παράλληλα να το αποδώσουμε, προκαλώντας και ένα πικρό χιούμορ. Το ένα σποτ κινείται στο πλαίσιο του σουρεαλισμού και το άλλο έχει να κάνει με κάτι που το συναντάμε καθημερινά στους δρόμους της πόλης μας, και όχι μόνο, και αυτό είναι το παραεμπόριο».
«Στα σποτάκια, ανέφερε ο σεναριογράφος Παναγιώτης Παπουτσάκης, χρησιμοποιήσαμε το χιούμορ ως εργαλείο καλύτερης διείσδυσης, ώστε να εντυπωθεί καλύτερα το μήνυμα στο κοινό που θα τα δει. Ένα μήνυμα ότι όλοι μας θα πρέπει να συμβάλλουμε στη καλύτερη συμπεριφορά μας όσον αφορά τις καταναλωτικές μας συνήθειες.