ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέους δρόμους στις εξαγωγές μας θα ανοίξει η μόνιμη έκθεση κρητικών προϊόντων στην Κίνα

Επισημάνσεις σε εκδήλωση στο ΕΒΕΧ

Ενημερωτική ημερίδα για ασφαλείς εξαγωγές στη Κίνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Χανίων.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το ΕΒΕΧ και η Εταιρεία Καπερώνη BFG ΑΕ, επίσημη και αποκλειστική εκπρόσωπος του “World Commerce Valley” και στο πλαίσιο του έργου για το μόνιμο εκθεσιακό χώρο στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Κίνας.

Στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στις διαδικασίες εισαγωγής προϊόντων στη Κίνα, στα βήματα για την προστασία του εμπορικού σήματος, στο νομικό πλαίσιο, στους περιορισμούς εισαγωγής προϊόντων στα τέλη αυτών κλπ.
Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ ΓιάννηςDSCF2031 Μαργαρώνης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι στη μίσθωση μόνιμου εκθεσιακού χώρου, για τρία χρόνια, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Κίνας, με σκοπό την προώθηση των κρητικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, των βιοτεχνιών, αλλά και υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τον πολιτσμό, θα προχωρήσει άμεσα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.
Παράλληλα ο κ. Μαργαρώνης τόνισε ότι «η μόνιμη έκθεση κρητικών προϊόντων, στο Κέντρο θα ανοίξει νέους δρόμους στις εξαγωγές των προϊόντων μας, στη μεγάλη αυτή αγορά του κόσμου».