ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερίδα στο ΕΒΕΧ

Η Σύμπραξη Φορέων Χανίων ως Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΧΑΝΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», διοργανώνει το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 11:00, στην Αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων,Ημερίδαμε θέμα:

«Απολογισμός και Αξιολόγηση της Πράξης Χανιά- Κοινωνική Συνοχή»

Σκοπός της Ημερίδας είναι ηπαρουσίαση των αποτελεσμάτων του Έργου, αναφορικά με τις δράσεις που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια του έργου αλλά και τα αποτελέσματα αυτού σε όρους απορρόφησης των ωφελουμένων στην αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου Δράσης «ΧΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ»,το οποίο περιλαμβάνει ένα ευρύ πλέγμα ενεργειών για την ενίσχυση της απασχόλησηςστο Δήμο Χανίωνμέσω της τοποθέτησης ανέργων ευάλωτων κοινωνικά ομάδων σε θέσεις εργασίας, αλλά και της υποστήριξής τους για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων σε δυναμικούς τομείς της τοπικής οικονομίας.

Το Έργο υλοποιείται από την Α.Σ. «ΧΑΝΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013.

 

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ.