ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΒΕΧ | Επίσκεψη Πολωνών επιχειρηματιών και Β2Β συναντήσεις

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει τα μέλη του ότι ομάδα Πολωνών επιχειρηματιών, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία της Πολωνικής Περιφέρειας του Λουμπούσκι θα επισκεφθούν το Επιμελητήριο Χανίων το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 10:00 – 14:00.
Οι Πολωνοί επιχειρηματίες θα πραγματοποιήσουν B2B επαφές με Χανιώτες επιχειρηματίες, ενώ η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας του Λουμπούσκι.
Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια προηγούμενης που πραγματοποίησε η Πολωνική αντιπροσωπεία στην Κρήτη, τον Σεπτέμβριο, μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και στο πλαίσιο της προσπάθειας «ανοίγματος» των Κρητικών επιχειρήσεων στην αγορά της Πολωνίας.
Στην Πολωνική αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν, εκπρόσωποι δέκα έξι επιχειρήσεων που επιθυμούν να προωθήσουν στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα τους, σε τομείς όπως κατασκευή επίπλων, διοργάνωση εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων τουριστικού ενδιαφέροντος, παραγωγή ειδών υγιεινής και εξοπλισμός ζαχαροπλαστικής (μηχανές παγωτών) αλλά και παραγωγή προϊόντων διατροφής όπως αρτοσκευάσματα, παραγωγή μελιού και κεριών, φρούτα, λαχανικά και σκόνη γάλακτος.
Στην αντιπροσωπεία, συμμετέχουν, επίσης, επιχειρήσεις που επιθυμούν την εισαγωγή Κρητικών προϊόντων από τον κλάδο ειδών διατροφής.
Το Επιμελητήριο Χανιών καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της παραγωγής τροφίμων και του εισαγωγικού εμπορίου και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συνάντηση, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 28210-52329 (εσωτ. 4 κ. Ματαλιωτάκη) και email: epimel@chania-cci.gr έως και την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015.

Λίστα Πολωνικών επιχειρήσεων.

Αίτηση συμμετοχής.