ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσπερίδα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο ΕΒΕΧ

Στρατηγική επιβίωσης στη νέα εποχή και διαχείριση ψυχολογίας διαμεσολαβητή και «νέου καταναλωτή» σε περίοδο ύφεσης, ήταν μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής εσπερίδας για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Χανίων.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο ΣύνδεσμοςASF2 Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων και το ΕΒΕΧ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών και εισηγητή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του IXOS Academy, Παναγιώτη Λελεδάκη.
Κατά την διάρκεια της εσπερίδας αναλύθηκαν τα βασικά σημεία του στρατηγικού σχεδιασμού που πρέπει να χαράξει ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής προκειμένου να επιβιώσει της ύφεσης αλλά και να αξιοποιήσει τις τεράστιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
ASF3Επίσης αναλύθηκαν, τεχνικές διαχείρισης της ψυχολογίας του αλλά και νέα μοντέλα πώλησης στον «φοβισμένο» σημερινό καταναλωτή, και παρουσιάστηκε, μια πρωτοποριακή μεθοδολογία άριστης εξυπηρέτησης χαρτοφυλακίου και μείωσης ακυρωσιμότητας.