ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επισημάνσεις σε εκδήλωση στο ΕΒΕΧ «Αδικημένοι οι ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων»

Οι προοπτικές για την νέα τουριστική χρονιά είναι καλές και υπάρχει θετική ανταπόκριση επισημάνθηκε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «ΚΥΔΩΝ» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ.

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων δήλωσαν αδικημένοι ως προς τον φόρο ακινήτων από τον οποίο έχουν εξαιρεθεί τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι τουριστικές μονάδες, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πρώιμος «η κυβέρνηση έπρεπε να είχε δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα μικρά καταλύματα αφού η Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό έγινε γνωστή για τα δωμάτια και όχι για τα πεντάστερα ξενοδοχεία της».
Στο πλαίσιο της συνέλευσης, η σύμβουλος επιχειρήσεων κ. Γαλάνη αναφέρθηκε DSCF1504μεταξύ άλλων στα χρηματοδοτικά προγράμματα για την ανακαίνιση των τουριστικών μονάδων, η σύμβουλος μάρκετινγκ κ. Πηλίδου παρουσίασε τις βασικές τεχνικές του μάρκετινγκ, ενώ από τον κ. Κουράκη παρουσιάστηκε η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που φέρνει σε άμεση επαφή, ξενοδόχους και τουρίστες.