ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για Β2Β συναντήσεις | Πολωνική Επιχειρηματική αποστολή στα Χανιά

Πολωνική επιχειρηματική αποστολή θα βρίσκεται τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στα Χανιά προκειμένου να έχει προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) στο χώρο του ΚΑΜ με Χανιώτες εξαγωγείς τυροκομικών, βρώσιμων ελιών, ελαιολάδου, φρούτων και λαχανικών, προϊόντων ζαχαροπλαστικής – (παραδοσιακά γλυκίσματα), σταφίδας, ξηρών καρπών, παραδοσιακών ζυμαρικών, μελιού και κρασιού. Την ίδια ημέρα η αποστολή θα έχει συναντήσεις με φορείς του Τουρισμού στο Επιμελητήριο Χανίων.

Η επίσκεψη διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη σε συνεργασία, με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι.
Οι Β2Β συναντήσεις των Χανίων θα γίνουν σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.
Στο πλαίσιο της αποστολής, η Πολωνική αντιπροσωπεία θα συνοδεύεται από την Ελληνίδα Πρέσβη της Βαρσοβίας, τον Προϊστάμενο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας. Θα απαρτίζεται επίσης από τρείς tour operators, 2 αγοραστές – εισαγωγείς φρούτων και λαχανικών, 4 εισαγωγείς τροφίμων, χονδρέμπορους και εκπροσώπους αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ.
Η αποστολή θα πλαισιωθεί με την συμμετοχή 3 δημοσιογράφων Πολωνικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψη στην Κρήτη και θα προβάλουν τις δυνατότητες της αγοράς.