ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολωνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Χανιά

Στα Χανιά θα βρίσκεται την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, Πολωνική επιχειρηματική αποστολή, προκειμένου να έχει Β2Β συναντήσεις, με Χανιώτες εξαγωγείς τυροκομικών, βρώσιμων ελιών, ελαιολάδου, φρούτων και λαχανικών, προϊόντων ζαχαροπλαστικής – (παραδοσιακά γλυκίσματα), σταφίδας, ξηρών καρπών, παραδοσιακών ζυμαρικών, μελιού και κρασιού αλλά και με φορείς του τουρισμού.

Η επίσκεψη διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη σε συνεργασία, με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και με την υποστήριξη, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι.
Στο πλαίσιο της αποστολής, η Πολωνική αντιπροσωπεία θα συνοδεύεται από την Ελληνίδα Πρέσβη της Βαρσοβίας, τον Προϊστάμενο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας. Θα απαρτίζεται επίσης από τρείς tour operators, 2 αγοραστές – εισαγωγείς φρούτων και λαχανικών, 4 εισαγωγείς τροφίμων, χονδρέμπορους και εκπροσώπους αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ.
Η αποστολή θα πλαισιωθεί με την συμμετοχή 3 δημοσιογράφων Πολωνικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψη στην Κρήτη και θα προβάλουν τις δυνατότητες της αγοράς.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Χανίων e-mail epimel@chania-cci.gr και στο τηλ. 28210-52329 κ. Παπαβασιλείου.