ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Χανίων

Άκης Αγγελάκης : «Η τιμιότητα προς τον πελάτη σώζει τις επιχειρήσεις»

«Στην σημερινή εποχή της κρίσης η τιμιότητα προς τον πελάτη σώζει τις επιχειρήσεις τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ακης Αγγελάκης, εκδότης, συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων, ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης το Επιμελητήριο Χανίων με χορηγό την «Interamerican».

Στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων του φορέα, ο σύμβουλος σε θέματα, πωλήσεων προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και επίτευξης στόχων, ανέφερε, ότι σήμερα χρειάζεται επιμονή, στρατηγική και διακριτική υπευθυνότητα του επαγγελματία στους χώρους που κινείται. Θα πρέπει να είναι ευδιάθετος και ευγενικός αφού σήμερα η επιβίωση είναι επιτακτική τόνισε. Οι επιχειρηματίες πρέπει να προσαρμόζονται στην ψυχολογία του πελάτη ο οποίος σήμερα είναι «καχύποπτος» και θέλει τιμιότητα».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μαργαρώνης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι « Το σύγχρονο Μάρκετινγκ επαναφέρει ως βασικό του συστατικό τις πωλήσεις δίνοντας τους ένα κεντρικό ρόλο κάτω από το βάρος της οικονομικής κρίσης, αλλά και την αύξηση του ανταγωνισμού λόγω του διεθνοποιημένου περιβάλλοντος και των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Πιστεύω είπε, στην προσωπική πώληση, p2στον καθημερινό αγώνα των πωλητών ειδικά αυτή την περίοδο όπου η ψυχολογία του καταναλωτή και το εισόδημα βάλλεται με αρνητικά μηνύματα κάθε μέρα. Οι επιχειρήσεις μας έχουν υποστεί μεγάλη μείωση τζίρου και κερδοφορίας, όμως κατέληξε, οφείλουμε να σταθούμε δυνατοί, να παραμείνουμε αισιόδοξοι, να προσαρμοστούμε γρήγορα στις νέες συνθήκες με κάθε τίμημα και να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα».

 

                                                                                                           

                                        Το Γραφείο Τύπου